Autotalo Järvi

Laadukkaan asiakaspalvelun autokauppa Porvoossa, Helsingissä ja Kotkassa.

Tuhansien autojen kauppa

Laadukas ja kokonaisvaltainen palvelu on ollut Autotalo Järven johtoajatuksena siitä lähtien, kun Järven veljekset Pasi ja Petri tekivät yhdessä ensimmäisen autokauppansa vuonna 2010.

Veljesten tausta oli nimittäin palvelualalla: Petrin asiantuntemus on autonvuokrauksessa, Pasin puolestaan varainhallinnossa. Autoalasta kiinnostuneet veljekset päättivät ryhtyä yhdessä yrittäjiksi ja asettaa laadukkaan asiakaspalvelun avainasemaan.

Päätös on kantanut pitkälle – Autotalo Järvi -konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 90 miljoonaa euroa ja 2022 liikevaihdon odotetaan ylittävän 100 miljoonaan euron rajan. Vuonna 2022 avattiin uusi autotalo Helsingin Suutarilaan, joten aiempien Porvoon ja Kotkan lisäksi autotaloja on yhteensä siis jo kolme. Samassa yhteydessä tehtiin mittava brändiuudistus, jossa visuaalinen ilme nykyaikaistettiin modernin tyylikkääksi.

Lisäksi konserniin kuuluu Järvileasing Oy Porvoon keskustassa osoitteessa Piispankatu 36. 

Kokonaisvaltaista asiantuntemusta

Vaikka Autotalo Järvi on kasvanut vauhdilla, vahva asiakaspalvelukulttuurimme ei ole kadonnut mihinkään. Nyt se ulottuu autojen myynnin ja leasingin lisäksi niiden huoltoon ja vuokraamiseen sekä Järvileasingin kautta ajoneuvojen sekä koneiden ja laitteiden vuokraamiseen myös yrityksille. 

Meille on ylpeydenaihe, että kanssamme asiointi on mukavaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme välittömästi, auttaen ja asiantuntemuksella.

Vaihtoautoista alkanut autokauppamme on myös valtuutettu Suzukin merkkiliike Itä-Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen alueella. Vaihtoautovalikoimassamme on aina yli 250 autoa, joten valinnanvaraa riittää.

Autotalo Järvi on taloudellisen suorituskykynsä ja vakavaraisuutensa perusteella luokiteltu Kauppalahden Menestyjäyritykseksi ja meille on myös myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

Tervetuloa hyvän palvelun auto-ostoksille!