Kotiinkuljetus

Toteuta unelmasi ja tee autokaupat kotisohvalta käsin: haluamasi auto tuodaan suoraan kotiovellesi!

Toteuta unelmasi ja tee autokaupat kotisohvalta käsin: haluamasi auto tuodaan suoraan kotiovellesi!

Kenelle auton kotiinkuljetus sopii?

Kotiintoimitus on loistava palvelu sinulle, joka et ehdi tai halua kierrellä autoliikkeissä vaan haluat tehdä autokaupat sujuvasti vaikka kotisohvaltasi. Kaikista autoistamme on kattavat kuvaukset verkkopalvelussamme ja saat tarvittavat lisätiedot suoraan myyjältäsi.

Meillä voit luottavaisin mielin toteuttaa unelmasi ja hankkia haluamasi auton helposti ja vaivattomasti.

Paljonko kotiinkuljetus maksaa?

Kotiinkuljetus maksaa pääkaupunkiseudun alueelle 99€, Länsi- ja Itä-Suomi 199€ sekä pohjoinen Suomi alk. 399€. Auton saa parhaimmillaan kotiin jo kaupantekoa seuraavana arkipäivänä. Mitä enää odotat?

Homma toimii näin:

  1. Löydä valikoimistamme Sinulle sopiva kulkupeli. Ja mikäli jokin asia askarruttaa, kysy asiantuntevilta myyjiltämme apua oikean auton löytämiseen. Voit olla yhteydessä myyjäämme puhelimitse, yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai Whatsappilla.
  2. Myyjämme esittelee auton teille puhelimessa ja kertoo kaiken tarvittavan tiedon päätöksen tekoa varten. Halutessasi auto voidaan esitellä myös videopuhelun välityksellä esimerkiksi whatsappin kautta. Samalla saatte sovittua kaupoista, mahdollisesta rahoituksesta ja vaihtoautosta sekä maksettavasta välirahasta.
  3. Laadimme kauppasopimukset ja allekirjoittaminen onnistuu kätevästi sähköisellä tunnistautumisella. Tämä on sitä nykyaikaa.
  4. Autotalo Järvi toimittaa auton teille kotiin ja tuo mahdollisen vaihtoauton samalla reissulla pois. Jos löytyy helpompi tapa ostaa auto, kerro toki!