Yksityisleasing

Järvi Yksityisleasing on vaivaton ja riskitön vaihtoehto uuden tai vaihtoauton omistamiselle – maksat vain käytöstä.

Autotalo Järvi Yksityisleasing on vaivaton ja riskitön vaihtoehto uuden tai vaihtoauton omistamiselle – maksat vain käytöstä.

Joustavaa autoilua kiinteällä kuukausihinnalla

Järvi Yksityisleasingin avulla pääset uuden tai vaihtoauton rattiin kiinteällä kuukausihinnalla ja ilman käsirahaa. Yksityisleasingillä autoilu on huoletonta, sillä sinun ei tarvitse murehtia autolainasta, autosi arvon alenemisesta tai autosi myymisestä. Helppoa, vaivatonta ja ennakoitavaa!

Haluatko mahdollisuuden autoilla ilman auton omistamisen tuomia huolia? Valitse Järvi Yksityisleasing.

Järvi Yksityisleasing varmistaa ettei tiellesi osu autoiluun liittyviä yllätyksiä. Maksat autostasi kiinteää kuukausihintaa, mikä helpottaa autoiluun liittyvien kulujen ennakoimista. Jos yhdistät uuden leasingautosi sopimukseen myös huoltopalvelun, ovat autoilusi kulut vieläkin tarkemmin ennakoitavissa. Järvi Yksityisleasing on riskitön ja kustannustehokas valinta, joka säästää sinulta aikaa ja vaivaa.

Sopimuskausi minimissään 24 kk

Leasingpalvelumme suunnitellaan aina juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi. Yleisin sopimuskausi on 36 kuukautta, mutta voit solmia kanssamme myös pidemmän leasingsopimuksen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavan auton ja lisävarustelun sekä päättämään, millaisia palveluita tahdot Järvi Yksityisleasing -sopimukseen sisällyttää.

Sopimuskauden päättyessä sitoudumme ostamaan autosi sinulta ennalta sovitulla hinnalla. Sinä voit esimerkiksi valita uuden tarpeitasi vastaavaan leasingauton ja jatkaa matkaasi yhtä huolettomasti kuin ennenkin. Tutustu Järvi Yksityisleasing vaihtoehtoihin tarkemmin tai ota suoraan yhteyttä meihin ja kysy lisää! 

 Yksityisleasingin hyödyt

  1. Ei huolta auton jälleenmyyntiarvosta
  2. Asiantuntijat apunasi aina leasingsopimuksen päättymiseen asti
  3. Kiinteä kuukausihinta
  4. Juuri Sinulle sopiva kokonaisuus
Suzuki Swift tarjoaa kattavan varustelun, joka tuo autoiluun mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta.

Suzuki-yksityisleasing

Hanki uusi Suzuki-auto ajoon joustavasti kiinteään kuukausihintaan ilman auton omistamisen tuomia huolia. Yhdistämällä leasingsopimukseen huoltopalvelun, voit ennakoida autoilusi kuluja entistäkin tarkemmin. 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavaan leasingauton ja lisävarusteet sekä sinulle parhaiten sopivan Suzuki-yksityisleasingsopimuksen. Sopimuskauden päättyessä sitoudumme ostamaan autosi sinulta ennalta sovitulla hinnalla – sinä voit esimerkiksi valita uuden tarpeitasi vastaavaan Suzuki-leasingauton ja jatkaa matkaasi yhtä huolettomasti kuin ennenkin. 

Vaihtoautojen leasingpalvelu kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, sillä se tarjoaa joustavan ja edullisen ratkaisun auton hankintaan.

Yksityisleasing

Tiesitkö, ettei leasingauton välttämättä tarvitse olla uusi? Vaihtoautojen leasingpalvelu kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, sillä se tarjoaa joustavan ja edullisen ratkaisun auton hankintaan. Autotalo Järvi Yksityisleasing arvonlisäverollisille vähän käytetyille vaihtoautoillemme on edullinen, joustava ja riskitön vaihtoehto vaihtoauton hankintaan.

Yksityisleasingissä maksat käytetystä autosta kiinteää kuukausihintaa etukäteen sovitun sopimuskauden ajan, jonka päättyessä sitoudumme lunastamaan auton takaisin meille. Sinä voit valita itsellesi uuden, parhaiten tarpeisiisi sopivan vaihtoleasingauton ja jatkaa matkaasi kuten ennenkin.

Järvileasing tarjoaa leasingpalvelut yrityksesi joka tarpeeseen.

Leasingauto yritykselle?

Järvileasing tarjoaa leasingpalvelut yrityksesi joka tarpeeseen. Järvileasingin tuntee autoleasingin perinpohjin, ja auttaa yritystäsi kaikessa autoleasingiin liittyvässä. Saat Järvileasingilta räätälöidyn autoleasing-sopimuksen, joka tukee yrityksesi liiketoimintaa sekä opastusta sopivan leasingauton valinnassa ja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin toimivan palvelukokonaisuuden.

Lisäksi saat käyttöösi paikallisen, henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa mahdollisesti eteen tulevissa pulmissa. Tutustu Järvielasingin autoleasingratkaisuihin ja ota yhteyttä.