Autovakuutus

Meillä hoidat autovakuutuksen kätevästi kuntoon suoraan auto-ostoksen yhteydessä!

Meillä hoidat autovakuutuksen kätevästi kuntoon suoraan auto-ostoksen yhteydessä!

Uusi auto, uusi autovakuutus

Voit hoitaa autosi vakuutukset kuntoon samalla, kun hankit meiltä uuden tai käytetyn ajoneuvon. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa mielellään juuri sinulle sopivan vakuutuskokonaisuuden valinnassa. Yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki Suomen suurimmat vakuutusyhtiöt: If, LähiTapiola, POP-Vakuutus ja OP Pohjola.

Millaisen vakuutuksen tarvitsen autolleni?

  • Yleisemmin kaskovakuutuksena tunnettu autovakuutus ja liikennevakuutus korvaavat autollesi ja sen varusteille tapahtuneita vahinkoja sekä vastapuolen henkilö- ja esinevahinkoja.
  • Liikennevakuutus on jokaiselle autolle pakollinen. Se korvaa henkilövahinkoja ja kolaritilanteessa syyttömän osapuolen ajoneuvon vahingot.
  • Kasko on puolestaan vapaaehtoinen, mutta jokaiselle autoilijalle äärimmäisen hyödyllinen vakuutus, jonka avulla varaudut monenlaisiin vahinkotilanteisiin tien päällä.
  • Kaskovakuutuspakettien laajuudet vaihtelevat, mutta yleensä ne sisältävät vähintään eläintörmäysvakuutuksen, palovakuutuksen, ilkivaltavakuutuksen, varkausvakuutuksen ja hinausvakuutuksen. Kaskovakuutukset ovat useimmiten voimassa Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa ja EU-alueella.

Tiesitkö? Järviturva tuo lisäturvaa vaihtoautoille. Kysy reilusti lisää asiasta henkilökunnaltamme tai lue alkajaisiksi lisää vaihtoautojen Järviturva-tekniikkavakuutuksesta.