Suzuki Vitara

Suzuki Vitara on Suzuki autojen tapaan luotettava ja kestävä kevythybridi. Se toimii Suomen vaihtelevissa olosuhteissa vakaasti ja pettämättä. Vitaran uusi kevythybridijärjestelmä parantaa polttoainetehokkuutta yli 15 prosenttia.

Suzuki Vitara on Suzuki autojen tapaan luotettava ja kestävä kevythybridi.
Suzuki Vitaran yksilöllinen varustelu vastaa juuri odotukseesi ja tarjoaa juuri haluamasi ajokokemuksen

Suzuki Vitara tarjoaa entistä enemmän vaihtoehtoja

Suzuki Vitaran yksilöllinen varustelu vastaa juuri odotukseesi ja tarjoaa juuri haluamasi ajokokemuksen. Esimerkiksi vakiovarusteena tuleva mukautuva vakionopeudensäädin toimii yhdessä törmäyksenestoavustimen ja jarrujärjestelmän kanssa, tehden matkasta turvallisemman ja mukavamman.

Vakiovarusteina Suzuki Vitarasta löytyy myös peruutuskamera, automaattinen ilmastointi ja sähköiset lasinnostimet edessä ja takana. Lisäksi Suzuki Vitaran vakiovarusteet tekevät ajamisesta uskomattoman turvallista, sillä vakiovarusteina löytyy muun muassa ESP-ajohallintajärjestelmä, 7 turvatyynyä ja hätäjarrutehostin.

Suzuki Vitaraan on helppo nousta korkealla sijoitettujen istuinten ansiosta. Niiden ansiosta myös näkyvyys on erinomainen.

Ergonominen kuljettajan istuin on monipuolisesti säädettäviä, jotta jokainen löytää helposti itselleen parhaan ajoasennon ja voi nauttia ajamisesta ilman epämukavuutta. Takapenkin selkänojien ollessa pystyasennossa Vitaran tavaratilan tilavuus on 375 litraa.

Vitarat ovat aina kevythybrideitä, mutta nyt kompakti ja tyylikäs Suzuki Vitara katumaasturi on nyt saatavilla myös hybrid-mallina

Suzuki Vitara nyt myös hybridinä

Vitarat ovat aina kevythybrideitä, mutta nyt kompakti ja tyylikäs Suzuki Vitara katumaasturi on nyt saatavilla myös hybrid-mallina, jossa polttoainetaloudellisuutta on entisestään parannettu ja jonka vakiovarustelu on entistäkin parempi.

Suzuki Vitara tarjoaa nyt vakiona muun muassa LED-lähi- ja -kaukovalot, hämärätunnistimen ja sadetunnistimen. Automaattiversioista löytyy lisäksi avaimeton kulku- ja käynnistys.

Uudistetun VItara Hybridin vetokykyä on myös kasvatettu, ja sen jarruton vetokyky on nyt jopa 600 kg ja jarrullinen peräti 1500 kg.

Suzuki Vitara tarjoaa tietysti myös Suzukin Vitara AllGrip nelivetojärjestelmän, joka tarjoaa vakaata ajettavuutta kaikilla alustoilla, joka huolehtii puolestasi siitä, että voima välittyy tiehen aina oikealla tavalla. Se tarjoaa kuljettajalle neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joiden avulla voi optimoida pitoa, ajettavuutta ja polttoaineenkulutusta. 

Vitaran uusi 48V kevythybridijärjestelmä parantaa polttoainetehokkuutta yli 15 prosentilla.

Suzuki Vitara kevythybridi-järjestelmä

Suzuki Vitaran kevythybridijärjestelmän ominaisuuksia ovat jarrutusenergian talteenotto, polttomoottorin sähköavustus, käynnistysmoottoritoiminto, väännön täydennys ja lisäys sekä sähköinen tyhjäkäynti. Vitaran uusi 48V kevythybridijärjestelmä parantaa polttoainetehokkuutta yli 15 prosentilla.

Väännön täydennys varmistaa sähkömoottorin avulla, että vääntöä löytyy myös silloin kun polttomoottorissa on viivettä. Tämä parantaa moottorin vastetta kiihdyttäessä. Väännön lisäyksessä hybridijärjestelmän sähkömoottori lisää moottorin tuottamaa kokonaisvääntöä, kunnes turboahdin alkaa vaikuttaa. Tämä tekee kiihdyttämisestä sulavampaa. Sähköinen tyhjäkäynti puolestaan auttaa säästämään polttoainetta.

1,4 Boosteriet -moottorin uusi sukupolvi on Suzuki Vitaran uuden kevythybridin perusta. Siinä on tehoa 95 kW ja polttoaineen suorasuihkutus hoidetaan seitsemänrenkaisilla suuttimilla ja puristussuhde on 10,9. Myös polttoainekulutus on laskenut ja hiilidioksidipäästöt pudonneet.