Suzuki Swift

Suzuki Swift on auto, joka erottuu joukosta. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja kattava ulkovärien valikoimaa kääntää katseita. Suzuki Swiftin tunnusmerkkejä ovat mustat A-pilarit, pystyt ajovaloumpiot ja rohkeat kylkilinjat.

Suzuki Swift on auto, joka erottuu joukosta
Uudistunut Suzuki Swift tarjoaa nyt entistä mukavampi ajokilometrejä ja enemmän vaihtoehtoja.

Uudistunut Suzuki Swift

Uudistunut Suzuki Swift tarjoaa nyt entistä mukavampi ajokilometrejä ja enemmän vaihtoehtoja. Suzuki Swift on nyt uuden K12D DUALJET-moottorin ansiosta entistä taloudellisempiä kilometrejä. Lisäksi Suzuki Swiftiltä on nyt entistä suurempi hybridijärjestelmän akku (10 Ah), joka parantaa Swiftin polttoainetehokkuutta entisestään.

Hybridijärjestelmän toiminnot ovat jarrutusenergian talteenotto, polttomoottorin sähköavustus ja käynnistysmoottoritoiminto.

Uudenlaista tyyliä tarjoavat muun muassa uudet ulkovärit. Lisäksi sisätilan koristeväri on vaihtunut valkoisesta hopeaksi. Ulkonäössä on uutta myös uudenlainen kevytmetallivanteen muotoilu ja uudenlainen etumaski. Uusi Suzuki Swift kääntääkin uudistuneella tyylillään katseet entistä varmemmin.

Suzuki Swiftin ohjaamo on suunniteltu kuljettajan mukavuus ja tarpeet edellä. Kaikki säätimet ovat siellä, missä niiden odottaakin olevan. Kojelaudan mittaristo on selkeä ja helppolukuinen ja ajotietokoneen selkeältä näytöltä näkee helposti muun muassa polttoaineenkulutuksen sekä polttoaineella vielä ajattevissa olevan matkan.

Suzuki Swift on ulkomitoiltaan mukavan kompakti, mutta sen sisätilat tarjoavat silti mukavasti tilaa tavaroille ja matkustajille

Yllättävän tilava Suzuki Swift

Suzuki Swift on ulkomitoiltaan mukavan kompakti, mutta sen sisätilat tarjoavat silti mukavasti tilaa tavaroille ja matkustajille. Suzuki Swiftin uudenlainen rakenne mahdollistaa istuinten asentamisen alemmas, mikä tarjoaa lisää pääntilaa. Uuden leveämmän korin ansiosta etuistuimia on voitu siirtää kauemmas toisistaan, ja näin etumatkustajilla on myös enemmän tilaa sivusuunnassa.

Eniten muutosta uudessa Suzukissa on kuitenkin sen tavaratilassa, jonka tilavuus on nyt 265 litraa. Jos takapenkki taitetaan kokonaan pois käytöstä, tila kasvaa jopa 947 litraan.

Takapenkit jaettu epäsymmetrisesti 60:40, joten takatilan ja takapenkin tilavuutta voi säädellä monipuolisesti. Myös Suzuki Swiftin matkustamossa on paljon tilaa pikkutavaroille, joten ne eivät päädy ajelehtimaan ympäri autoa vaan löytävät helposti oman paikkansa.

Tukeva etuistuin, kuljettaja suuntaan käännetty keskikonsoli ja urheiluautoista tuttu D-muotoitu ohjauspyörä varmistavat miellyttävän ajokokemuksen. Ohjaamon jokainen osa on suunniteltu tekemään ajamisesta hauskaa ja nautinnollista.

Suzuki Swift tarjoaa kattavan varustelun, joka tuo autoiluun mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta.

Suzuki Swift – kattava varustelu

Suzuki Swift tarjoaa kattavan varustelun, joka tuo autoiluun mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta.
Esimerkiksi Suzuki Smart Audio -järjestelmän suurelta kosketusnäytöltä musiikin ja videoiden ohjaaminen on helppoa. Suzuki Smart Audion yhteyteen on saatavissa myös matkantekoa helpottava navigointi.

AllGrip on optimaalinen nelivetojärjestelmän, jonka ansiosta kuljettaja on vähemmän altis keli- ja tieolosuhteiden muutoksille. Näin kuljettaja voi keskittyä täysillä ajamiseen.

Vakiovarusteena Suzuki Swiftistä löytyy muun muassa peruutuskamera, joka avustaa pysäköimisessä.

Turvallisuutta ajomatkoilla lisäävät myös saatavilla oleva törmäyksenestoavustin, mukautuva vakionopeudensäädin, kaistavahti sekä kaukovaloavustin.