Suzuki Swace

Tämä tyylikäs ja tilava farmariauto on ympäristön huomioiva itselataava hybridin. Suzuki Swace tarjoaa edistyksellistä hybriditekniikkaa, joka tekee autoilusta mukavaa.

Dynaaminen Suzuki Swace tarjoaa edistyksellistä teknologiaa
Uudistunut Suzuki Swace on näyttävä, urheilullinen ja dynaamisesti muotoiltu auto, joka kääntää katseita.

Suzuki Swace kääntää katseita

Uudistunut Suzuki Swace on näyttävä, urheilullinen ja dynaamisesti muotoiltu auto, joka kääntää katseita. Urheilullista ilmettä tuovat esimerkiksi LED-ajovalot ja niiden alapuolella oleva hunajakennomainen jäähdyttäjän säleikkö. Alakulmiin sijoitetut sumuvalot korostavat Suzuki Swacen leveyttä.

Suzuki Swacen muotoilua ei kuitenkaan ole tehty vain kääntämään katseita, vaan sen avulla on saavutettu myös erittäin alhainen ilmanvastus. Suzuki Swace on dynaamisen näköinen keulan lisäksi myös sivuprofiilistaan. Tämän varmistavat nouseva ikkunalinja ja voimakkaasti taaksepäin virtaava sivuprofiili.

Suzuki Swace lähtee hybriditekniikan ansiosta liikkeelle äänettömästi sähköllä. Polttomoottorin ansiosta voimaa riittää leppoisaan liikkumiseen myös vauhdin kasvaessa ja voimakkaissa kiihdytyksissä.

Suzuki Swace varmistaa mukavat ja tilavat olot matkustajille.

Suzuki Swace tarjoaa tilaa matkustajille ja tavaroille

Suzuki Swace varmistaa mukavat ja tilavat olot matkustajille. Samalla tavaratilat on maksimoitu ja lisätilaa tavarankuljetukseen tuovat vakiovarusteisiin kuuluvat integroidut kattokiskot.
Auton tilavuuden lähtökohtana on 2,7 metrin akseliväli ja 4655 metrin pituinen kori.

Etu- ja takaistuinten väli on pitkittäissuunnassa 0,982 metriä, mikä tarkoittaa sitä takapenkin jalkatilat kuuluvat kokoluokassaan ehdottomasti parhaiden joukkoon ja kilpailevat jopa suurempien automallien kanssa.

Myöskään kuljettajaa ei ole unohdettu. Mukavan tilavan etuistuimen lisäksi ajamista helpottaa portaattomasti toimiva automaattivaihteisto.

Suzuki Swacen ajettavuus on kehitetty täsmälliseksi, ja siksi niin ajaminen kuin matkustusmukavuus ovat erinomaisia.

Suzuki Swacen hybridijärjestelmä huomioi ajo-olosuhteet ja parantaa polttoainetaloudellisuutta käyttämällä joko bensiinimoottoria, sähkömoottoria tai molempia yhtä aikaa.

Edistyksellinen hybriditekniikka

Suzuki Swacen hybridijärjestelmä huomioi ajo-olosuhteet ja parantaa polttoainetaloudellisuutta käyttämällä joko bensiinimoottoria, sähkömoottoria tai molempia yhtä aikaa.

Suzuki Swace käynnistyy ja lähtee liikkeelle kevyesti ja hiljaisesti sähkömoottorin ansiosta. Matalissa nopeuksissa Suzuki Swace kulkee vaivattomasti sähköllä, ja suuremmissa nopeuksissa sekä voimakkaissa kiihdytyksissä polttomoottori tulee apuun.

Polttomoottorilla ladataan tarvittaessa Suzuki Swacen ajoakkuun virtaa. Myös energia, joka syntyy esimerkiksi hidastaessa tai jarruttaessa kerätään tehokkaasti talteen ja ladataan ajoakkuun. Kun auto pysähtyy, polttomoottori sammuu, jotta energiaa säästyy.

EV-ajotila mahdollistaa sen, että Suzuki Swacella voi ajaa pelkällä sähköllä, mikä on kätevää esimerkiksi pysäköintihallissa. EV-ajotilan saatavuus ja suurin toimintamatka vaihtelevat ajoneuvon olosuhteiden ja akun varaustason mukaan.