Suzuki Across

Suzuki Across on kookas, tehokas ja monipuolinen katumaasturi. Se kasvatti Suzukin hybriditarjonnan ladattavien hybridien puolelle. Se yhdistää katumaasturin särmikkäät piirteet tyylikkäisiin urheilullisiin yksityiskohtiin.

Suzuki Across on kookas, tehokas ja monipuolinen katumaasturi.
Suzuki Acrossin muotoilussa on yhdistetty maasturin voimakkaat piirteet ripaukseen urheilullisuutta.

Suzuki Across muotoilu yhdistää maasturin ja urheilullisuuden

Suzuki Acrossin muotoilussa on yhdistetty maasturin voimakkaat piirteet ripaukseen urheilullisuutta. Kulmikkaat lokasuojan kaaret, terävät kulmat ja vahva muotokieli tuovat ulkonäköön jykevyyttä.
Suzuki Acrossin edessä jäähdyttäjän säleikössä on samaa tyyliä kuin Swift Sportissa, mikä antaa Acrossille sukunäköisyyttä Suzukin muihin malleihin.

Tyylikkyyttä Suzuki Acrossin ulkonäköön lisäävät LED-valot edessä ja takana sekä korkeatasoiset 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, joissa yhdistetään kiiltävää mustaa ja kiillotettua pintaa.

Tavaratilan tilavuus on perusasennossa 490 litraa ja kun takaistuimet kaadetaan sen tilavuus nousee jopa 1604 litraan. Koska lastausaukko on korkea ja leveä, on tavaratilan täyttäminen mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Suzuki Acrossilla ajat turvallisesti kaikenlaisilla teillä olosuhteista riippumatta.

Suzuki Across toimii kaikissa olosuhteissa

Suzuki Acrossilla ajat turvallisesti kaikenlaisilla teillä olosuhteista riippumatta. Ainutlaatuinen sähköinen E-Four nelivetojärjestelmä tarjoaa kaikki nelivedon hyvä puolet, mutta huolehtii silti siitä, että kulutus säilyy erittäin alhaisena. Huonosti pitävillä pinnoilla apuun tulee Trail-ajotila, joka jarruttaa pitoa menettäviä pyöriä ohjaten vääntöä pyöriin, joilla pito säilyy.

Suzuki Across kiihtyy paikaltaan sadan kilometrin tuntinopeuteen 6,0 sekunnissa, kiitos bensiinimoottorin ja kahden sähkömoottorin yhteistehon, joka on suurimmillaan 220 kilowattia.
Suzuki Acrossissa ei ole unohdettu myöskään matkustajien tai kuljettajan mukavuutta. Ohjaamo on suunniteltu siten, että se yhdistää mukavuuden, ylellisyyden ja ajamisen nautinnon.

Suzuki Acrossin Ergonominen muotoilu ja tyylikkäät yksityiskohdat tarjoavat varmasti täydellisen ajoelämyksen.

Acrossin Plug-in-hybriditekniikka ja neliveto tarjoavat ainutlaatuisen suorituskyvyn ja lähes henkeäsalpaavan ajonautinnon. 

Uusi Suzuki Across 4×4 Plug-in Hybrid

Suzuki Across on moderni tyylikäs kaupunkimaasturi. Acrossin Plug-in-hybriditekniikka ja neliveto tarjoavat ainutlaatuisen suorituskyvyn ja lähes henkeäsalpaavan ajonautinnon. 

Suzuki Across 4×4 Plug-in Hybrid ei kuitenkaan tinki yhtään taloudellisuudesta tai ympäristön huomioimisesta, sillä sen yhdistetty polttoaineen kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat vain 1,0/100 km ja 22 g/km (Co2-päästöt ja polttoaineenkulutus on määritelty WLTP-päästömittaustavan mukaisesti).

Tehokkaiden sähkömoottorien ansiosta ajaminen on tasaista ja hiljaista. Moottorien suuri vääntö mahdollistaa mukavan ja vaivattoman ajokokemuksen. Nopeissa kiihdytyksissä ja korkeissa nopeuksissa bensiinimoottori antaa lisää tehoa.

Hybridijärjestelmä tarjoaa kuljettajan valittavaksi neljä ajotilaa, joiden avulla kuljettaja voi vaikuttaa siihen, millaista käyttövoimaa milloinkin käytetään.