Meillä hoidat autovakuutuksen kätevästi kuntoon suoraan auto-ostoksen yhteydessä!

Parhaat autot Suomessa

Suomen suosituimmat automerkit

Suomessa autojen suosio vaihtelee vuosittain, mutta tietyt merkit ovat säilyttäneet asemansa vuodesta toiseen. Toyota, Volkswagen ja Volvo ovat esimerkkejä merkeistä, jotka ovat jatkuvasti suomalaisten suosiossa. Näiden merkkien autot tunnetaan luotettavuudestaan, kestävyydestään ja hyvästä jälleenmyyntiarvostaan.

Erityisesti Toyota on ollut pitkään Suomen myydyin automerkki. Tämä johtuu osittain merkin laajasta mallivalikoimasta, joka kattaa niin pienet kaupunkiautot kuin suuret perheautotkin. Volkswagenin suosio perustuu puolestaan sen monipuolisuuteen ja innovatiivisiin teknologioihin, kun taas Volvo tunnetaan turvallisuudestaan ja skandinaavisesta muotoilustaan.

Sähköautojen yleistyminen

Sähköautojen suosio on kasvanut merkittävästi viime vuosina myös Suomessa. Tämä johtuu osittain tiukentuvista päästörajoituksista ja valtion tarjoamista hankintatuista. Sähköautot tarjoavat ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille polttomoottoriautoille, ja niiden toimintamatka ja latausmahdollisuudet paranevat jatkuvasti.

Vuoteen 2025 mennessä lähes kolmanneksen ensirekisteröidyistä henkilöautoista ennakoidaan olevan täyssähköautoja. Tämä kehitys näkyy myös käytettyjen autojen markkinoilla, jossa sähköautojen valikoima laajenee jatkuvasti. Sähköautojen yleistyminen on erityisen nopeaa kaupunkialueilla, joissa latausinfrastruktuuri on kehittyneempi.

Käytettyjen autojen edut

Käytetyn auton ostaminen on monelle suomalaiselle järkevä valinta. Käytetyt autot ovat usein huomattavasti edullisempia kuin uudet, ja niiden arvon aleneminen on jo tapahtunut suurimmaksi osaksi. Tämä tarkoittaa, että käytetyn auton ostaja saa enemmän vastinetta rahoilleen.

Käytettyjen autojen markkinat ovat Suomessa laajat ja monipuoliset. Meillä on tarjolla laaja valikoima hyväkuntoisia ja alle 150 000 km ajettuja autoja. Ennen ostopäätöstä on tärkeää tarkastaa auton huoltodokumentit ja varusteet sekä varata aikaa koeajolle. Näin varmistut auton kunnosta ja siitä, että se sopii tarpeisiisi.

Auton valinta ja huolto

Auton valinta on iso päätös, joka kannattaa tehdä huolellisesti. On tärkeää miettiä, millaisia tarpeita autolla on tarkoitus täyttää. Esimerkiksi perheauton valinnassa tilavuus ja turvallisuus ovat keskeisiä tekijöitä, kun taas kaupunkiautossa polttoainetaloudellisuus ja ketteryys voivat olla tärkeämpiä.

Huolto on myös olennainen osa auton omistamista. Säännöllinen huolto varmistaa, että auto pysyy hyvässä kunnossa ja sen käyttöikä pitenee. Meidän asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan huoltokokonaisuuden. Yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki Suomen suurimmat vakuutusyhtiöt, kuten If, LähiTapiola, POP Vakuutus ja OP Pohjola.

Autotalo Järven palvelut

Me tarjoamme monipuolisia palveluita, jotka tekevät auton hankinnasta ja omistamisesta helppoa ja vaivatonta. Voit hankkia meiltä käytetyn auton joustavalla rahoituksella tai yksityisleasingillä. Leasing on erinomainen vaihtoehto, jos haluat välttää autolainan ja auton arvon alenemisen riskit. Kiinteä kuukausihinta tekee kustannusten hallinnasta ennakoitavaa.

Lisäksi tarjoamme kattavat vakuutuspalvelut, joiden avulla voit hoitaa autosi vakuutukset kuntoon samalla, kun hankit meiltä uuden tai käytetyn ajoneuvon. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa mielellään juuri sinulle sopivan vakuutuskokonaisuuden valinnassa. Voit myös hyödyntää auton kotiinkuljetuspalveluamme, joka tekee auton hankinnasta entistäkin helpompaa.

Lue myös