Meillä hoidat autovakuutuksen kätevästi kuntoon suoraan auto-ostoksen yhteydessä!

Laadukkaat vaihtoautot rahoituksella

Vaihtoautojen laatu ja luotettavuus

Kun harkitset vaihtoauton hankintaa, laatu ja luotettavuus ovat ensisijaisen tärkeitä tekijöitä. Vaihtoautojen markkinoilla on laaja valikoima, mutta kaikki autot eivät ole samanarvoisia. Laadukas vaihtoauto on käynyt läpi perusteellisen tarkastuksen ja huollon, mikä takaa sen, että se on turvallinen ja luotettava valinta. Meidän asiantunteva henkilökuntamme varmistaa, että kaikki myymämme vaihtoautot täyttävät tiukat laatuvaatimukset.

Laadukkaat vaihtoautot tarjoavat erinomaisen vastineen rahalle. Ne ovat usein hyvin varusteltuja ja niissä on monia samoja ominaisuuksia kuin uusissa autoissa, mutta huomattavasti edullisempaan hintaan. Lisäksi vaihtoautojen arvon aleneminen on jo tapahtunut, joten niiden jälleenmyyntiarvo säilyy paremmin. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon monille autoilijoille.

Rahoitusvaihtoehdot vaihtoautoille

Rahoitus on tärkeä osa auton hankintaprosessia, ja me tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Yhteistyökumppaneitamme rahoitusasioissa ovat muun muassa LähiTapiola Rahoitus, OP Pohjola ja Santander. Näiden kumppaneiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisiä rahoitusehtoja ja -korkoja.

Osamaksurahoitus on yksi suosituimmista tavoista rahoittaa vaihtoauton hankinta. Osamaksusopimuksessa maksat sovitun käsirahan ja loput summasta kuukausierissä. Rahoitusajan voit valita itse, ja se voi olla jopa kuusi vuotta. Tämä mahdollistaa sen, että voit hankkia laadukkaan vaihtoauton ilman suurta kertamaksua. Lisäksi osamaksun vakuudeksi käy useimmissa tapauksissa ostamasi auto ilman lisävakuuksia.

Yksityisleasing: Helppo ja joustava vaihtoehto

Yksityisleasing on yhä suositumpi tapa hankkia auto käyttöönsä ilman omistamisen huolia. Yksityisleasingin avulla voit ajaa uudella tai vaihtoautolla kiinteällä kuukausihinnalla ilman käsirahaa. Tämä tekee autohankinnasta ennakoitavaa ja vaivatonta, sillä sinun ei tarvitse huolehtia auton arvon alenemisesta tai jälleenmyynnistä.

Yksityisleasingin etuihin kuuluu myös se, että sopimuskauden päättyessä voit helposti vaihtaa uuteen autoon. Tämä mahdollistaa sen, että voit aina ajaa modernilla ja hyvin varustellulla autolla. Meidän yksityisleasing-palvelumme tarjoaa joustavia sopimusehtoja, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan parhaan mahdollisen leasing-ratkaisun.

Auton vakuuttaminen ja lisäturva

Kun hankit vaihtoauton, on tärkeää huolehtia myös auton vakuutuksista. Meidän kauttamme voit hoitaa autosi vakuutukset kuntoon samalla, kun teet autokaupat. Yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki Suomen suurimmat vakuutusyhtiöt, kuten If, LähiTapiola, POP Vakuutus ja OP Pohjola. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa mielellään juuri sinulle sopivan vakuutuskokonaisuuden valinnassa.

Lisäksi tarjoamme vaihtoauton ostajille lisäturvaa yllättävien vikojen varalle. Järviturva on mahdollista hankkia enintään seitsemän vuotta vanhoihin vaihtoautoihin, joilla on ajettu enintään 150 000 kilometriä. Tämä lisäturva kattaa määriteltyjen osien viat, jotka ilmenevät 12 kuukauden tai 20 000 ajokilometrin kuluessa auton ostosta. Järviturva takaa mielenrauhan tien päällä ja on saatavilla edulliseen hintaan.

Autotalo Järven palvelut

Me Autotalo Järvellä tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, jotka tekevät autokaupoista sujuvia ja vaivattomia. Voit hankkia meiltä sekä uusia että vaihtoautoja, ja kaikki automme ovat tarkastettuja ja huollettuja. Lisäksi tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja ja yksityisleasing-palveluita, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Meidän kauttamme voit myös myydä autosi helposti ja nopeasti. Ostamme jatkuvasti hyväkuntoisia ja alle 150 000 km ajettuja autoja järkihintaan. Hoidamme puolestasi kaikki auton myyntiin liittyvät paperityöt, joten sinun ei tarvitse huolehtia byrokratiasta. Lisäksi tarjoamme auton kotiinkuljetuspalvelun, joka tekee autokaupoista entistäkin helpompia ja mukavampia.

Lue myös