Meillä hoidat autovakuutuksen kätevästi kuntoon suoraan auto-ostoksen yhteydessä!

Käytetyn auton leasing yksityishenkilöille

Mitä käytetyn auton leasing tarkoittaa?

Leasing on rahoitusmuoto, jossa asiakas maksaa auton käytöstä kuukausimaksua ilman, että hän omistaa auton. Käytetyn auton leasing on erityisesti yksityishenkilöille suunnattu palvelu, joka mahdollistaa auton käytön ilman suurta kertaluonteista investointia. Tämä on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat vaihtaa autoa säännöllisesti tai eivät halua sitoutua auton omistamiseen pitkällä aikavälillä.

Käytetyn auton leasingissä asiakas valitsee haluamansa auton, sopii leasing-sopimuksen kestosta ja kuukausimaksusta, ja saa auton käyttöönsä. Sopimuskauden päättyessä auto palautetaan leasing-yhtiölle, ja asiakas voi halutessaan solmia uuden sopimuksen toisen auton kanssa. Tämä joustava rahoitusmuoto on yleistynyt viime vuosina, ja se tarjoaa monia etuja perinteiseen auton omistamiseen verrattuna.

Leasingin edut yksityishenkilöille

Yksi suurimmista eduista käytetyn auton leasingissä on ennakoitavat kustannukset. Kuukausimaksu kattaa usein myös huollot ja vakuutukset, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia yllättävistä menoista. Tämä tekee budjetoinnista helpompaa ja antaa mielenrauhaa auton käytön aikana.

Toinen merkittävä etu on auton vaihtamisen helppous. Leasing-sopimuksen päättyessä asiakas voi helposti vaihtaa uuteen autoon ilman vanhan auton myymisen vaivaa. Tämä on erityisen kätevää niille, jotka haluavat ajaa aina uudemmalla ja luotettavammalla autolla. Lisäksi leasing-autot ovat usein hyvin huollettuja ja tarkastettuja, mikä vähentää riskiä teknisistä ongelmista.

Leasing-sopimuksen ehdot ja kustannukset

Leasing-sopimuksen ehdot vaihtelevat palveluntarjoajasta riippuen, mutta yleisesti ottaen sopimukseen sisältyy tietty määrä ajokilometrejä vuodessa, huolto- ja korjauspalvelut sekä vakuutukset. On tärkeää lukea sopimusehdot huolellisesti ja varmistaa, että ne vastaavat omia tarpeita ja ajotottumuksia.

Kustannukset koostuvat yleensä kuukausimaksusta, joka määräytyy auton arvon, sopimuksen keston ja ajokilometrien mukaan. Joissakin tapauksissa voi olla myös aloitusmaksu tai loppumaksu, joka maksetaan sopimuksen päättyessä. On hyvä vertailla eri palveluntarjoajien tarjouksia ja neuvotella itselle sopivimmat ehdot.

Leasingin vaikutus auton jälleenmyyntiarvoon

Yksi leasingin eduista on se, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta. Leasing-yhtiö kantaa riskin auton arvon alenemisesta, mikä voi olla merkittävä etu erityisesti käytettyjen autojen kohdalla. Tämä tekee leasingistä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat välttää auton arvon alenemiseen liittyvät riskit.

Leasing-sopimuksen päättyessä auto palautetaan leasing-yhtiölle, joka huolehtii sen myynnistä tai jatkokäytöstä. Asiakas voi tällöin keskittyä uuden auton valintaan ja uuden leasing-sopimuksen solmimiseen ilman huolta vanhan auton myymisestä.

Autotalo Järven palvelut käytetyn auton leasingissä

Me Autotalo Järvellä tarjoamme kattavat palvelut käytetyn auton leasingissä. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima huollettuja ja tarkastettuja käytettyjä autoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan leasing-ratkaisun.

Tarjoamme myös joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka tekevät leasing-sopimuksen solmimisesta helppoa ja vaivatonta. Voit valita sopimuksen keston ja kuukausimaksun omien tarpeidesi mukaan. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kotiinkuljetukseen, joten voit saada uuden autosi suoraan kotiovellesi ilman ylimääräistä vaivaa.

Autotalo Järvi tarjoaa myös kattavat vakuutus- ja huoltopalvelut, jotka sisältyvät leasing-sopimukseen. Näin voit nauttia auton käytöstä ilman huolta yllättävistä kustannuksista. Ota yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme ja kysy lisää käytetyn auton leasing-mahdollisuuksista.

Lue myös