Vaihtoleasing

Vaihtoauto yksityisleasingilla

Tiesitkö, ettei leasingauton välttämättä tarvitse olla uusi? Vaihtoautojen leasingpalvelu kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, sillä se tarjoaa joustavan ja edullisen ratkaisun auton hankintaan. Vaihtoautoleasingin avulla voit hankkia vähän käytetyn auton ilman autolainaa, käsirahaa tai auton omistamisen mukanaan tuomia huolia. Autotalo Järvi Yksityisleasing arvonlisäverollisillee vaihtoautoillemme on edullinen, joustava ja riskitön vaihtoehto vaihtoauton hankintaan.

Vaihtoleasinigissa maksat käytetystä autosta kiinteää kuukausihintaa etukäteen sovitun kauden ajan. Sopimuskauden päättyessä olemme Autotalo Järvellä sitoutuneet lunastamaan auton takaisin meille. Sinä voit valita itsellesi uuden, parhaiten tarpeisiisi sopivan vaihtoleasingauton ja jatkaa matkaasi kuten ennenkin.

Vaihtoleasingissa hinta lasketaan aina autokohtaisesti ja siihen vaikuttaa toivomasi kokonaisleasingpalvelu. Ota yhteyttä, niin valitaan yhdessä sinulle paras vaihtoauto ja katsotaan millainen leasingsopimus palvelee parhaiten tarpeitasi. 

Miksi valita vaihtoleasing?

  • Ei huolta auton jälleenmyyntiarvosta
  • Kiinteä kuukausihinta
  • Asiantuntijat apunasi aina leasingsopimuksen päättymiseen asti
  • Juuri Sinulle sopiva kokonaisuus