Vaihtoautoleasing

Vaihtoauto yksityisleasingilla

Tiesitkö, ettei leasingauton välttämättä tarvitse olla uusi? Vaihtoautojen leasingpalvelu kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, sillä se tarjoaa joustavan ja edullisen ratkaisun auton hankintaan. Vaihtoautoleasingin avulla voit hankkia vähän käytetyn auton ilman autolainaa, käsirahaa tai auton omistamisen mukanaan tuomia huolia. Autotalo Järvi Yksityisleasing arvonlisäverollisillee vaihtoautoillemme on edullinen, joustava ja riskitön vaihtoehto vaihtoauton hankintaan.

Vaihtoautoleasingissä maksat käytetystä autosta kiinteää kuukausihintaa etukäteen sovitun kauden ajan. Sopimuskauden päättyessä olemme Autotalo Järvellä sitoutuneet lunastamaan auton takaisin meille. Sinä voit valitse itsellesi uuden, parhaiten tarpeisiisi sopivan vaihtoleasingauton ja jatkaa matkaasi kuten ennenkin.

Autotalo Järvi Yksityisleasingin yhteyteen voit hankkia myös huoltosopimuksen, jolloin autosi tulevat kulut ovat entistäkin tarkemmin etukäteen tiedossa. Vaihtoautoleasingissa hinta lasketaan aina autokohtaisesti ja siihen vaikuttaa toivomasi kokonaisleasingpalvelu. Ota yhteyttä, niin valitaan yhdessä sinulle paras vaihtoauto ja katsotaan millainen leasingsopimus palvelee parhaiten tarpeitasi. 

Miksi valita vaihtoautoleasing?

  • Ei huolta auton jälleenmyyntiarvosta
  • Kiinteä kuukausihinta
  • Asiantuntijat apunasi aina leasingsopimuksen päättymiseen asti
  • Juuri Sinulle sopiva kokonaisuus