Kun palvelulla on merkitystä

Autotalo Järvi on hyvän asiakaspalvelun ja asiantuntemuksen autoliike Porvoossa ja Kotkassa.

Kun palvelulla on merkitystä on ollut Autotalo Järven johtoajatus siitä lähtien, kun Järven veljekset Pasi ja Petri tekivät yhdessä ensimmäisen autokauppansa vuonna 2010.

Veljesten tausta oli palvelualalla: Petrin asiantuntemus on autonvuokrauksessa, Pasin puolestaan varainhallinnossa. Autoalasta kiinnostuneet veljekset päättivät ryhtyä yhdessä yrittäjiksi ja asettaa laadukkaan asiakaspalvelun avainasemaan.

Päätös on kantanut pitkälle – Autotalo Järvi -konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 50 miljoonaa euroa ja 2019 vuonna liikevaihto tulee olemaan noin 70 miljoonaa euroa ja yritys on ollut sekä voimakkaasti kasvava että kannattava. Autotalo Järven myymälät sijaitsevat Porvoossa ja Kotkassa.

Kokonaisvaltaista asiantuntemusta

Vaikka Autotalo Järvi on kasvanut vauhdilla, vahva asiakaspalvelukulttuurimme ei ole kadonnut mihinkään. Nyt se ulottuu autojen myynnin lisäksi niiden huoltoon ja vuokraamiseen sekä Järvileasingin kautta ajoneuvojen sekä koneiden ja laitteiden vuokraamiseen myös yrityksille. Meille on ylpeydenaihe, että kanssamme asiointi on mukavaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme välittömästi, auttaen ja asiantuntemuksella.

Vaihtoautoista alkanut autokauppamme on nykyään myös uusien Kia- ja Mitsubishi-autojen valtuutettu myyjä Itä-Uudenmaan alueella sekä Suzukin merkkiliike Itä-Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen alueella. Vaihtoautovalikoimassamme on aina yli 250 autoa, joten valinnanvaraa riittää.

Autotalo Järvi on taloudellisen suorituskykynsä ja vakavaraisuutensa perusteella luokiteltu Kauppalahden Menestyjäyritykseksi ja meille on myös myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

Tervetuloa hyvän palvelun auto-ostoksille!