Kun palvelulla on merkitystä

Autotalo Järvi on hyvän asiakaspalvelun ja asiantuntemuksen autoliike Porvoossa ja Kotkassa.

Kun palvelulla on merkitystä on ollut Autotalo Järven johtoajatus siitä lähtien, kun Järven veljekset Pasi ja Petri tekivät yhdessä ensimmäisen autokauppansa vuonna 2010.

Veljesten tausta oli palvelualalla: Petrin asiantuntemus on autonvuokrauksessa, Pasin puolestaan varainhallinnossa. Autoalasta kiinnostuneet veljekset päättivät ryhtyä yhdessä yrittäjiksi ja asettaa laadukkaan asiakaspalvelun avainasemaan.

Päätös on kantanut pitkälle – Autotalo Järvi -konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 90 miljoonaa euroa ja 2022 liikevaihdon odotetaan ylittävän 100 miljoonaan euron rajan. Autotalo Järven myymälät sijaitsevat Porvoossa ja Kotkassa. Lisäksi konserniin kuuluu Mekonomen huolto Autotalo Järvi, joka sijaitsee Porvoon Autotalo Järven vieressä Loviisantiellä ja Järvileasing Oy Porvoon keskustassa osoitteessa Piispankatu 36. 

Kokonaisvaltaista asiantuntemusta

Vaikka Autotalo Järvi on kasvanut vauhdilla, vahva asiakaspalvelukulttuurimme ei ole kadonnut mihinkään. Nyt se ulottuu autojen myynnin ja leasingin lisäksi niiden huoltoon ja vuokraamiseen sekä Järvileasingin kautta ajoneuvojen sekä koneiden ja laitteiden vuokraamiseen myös yrityksille. Meille on ylpeydenaihe, että kanssamme asiointi on mukavaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme välittömästi, auttaen ja asiantuntemuksella.

Vaihtoautoista alkanut autokauppamme on myös valtuutettu Suzukin merkkiliike Itä-Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen alueella. Vaihtoautovalikoimassamme on aina yli 250 autoa, joten valinnanvaraa riittää.

Autotalo Järvi on taloudellisen suorituskykynsä ja vakavaraisuutensa perusteella luokiteltu Kauppalahden Menestyjäyritykseksi ja meille on myös myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti.

Tervetuloa hyvän palvelun auto-ostoksille!