JÄRVI X WHATSAPP

Uusi WhatsApp-toiminto verkkosivuillamme

Helppoa ja nopeaa yhteydenpitoa automyyjiemme kanssa

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa jännittävästä uudistuksesta verkkosivuillamme! Haluamme tehdä autojen ostokokemuksen Sinulle mahdollisimman sujuvaksi ja vaivattomaksi. Siksi olemme nyt ottaneet käyttöön uuden WhatsApp-toiminnon, jonka avulla voit ottaa yhteyttä automyyjiimme suoraan verkkosivujemme kautta.

Miksi WhatsApp?

WhatsApp on yksi suosituimmista viestintäsovelluksista maailmassa, ja sen käyttö on monille tuttua ja helppoa. Haluamme tarjota mahdollisuuden saada nopeasti ja vaivattomasti vastauksia kaikkiin autoiluun liittyviin kysymyksiinne. Olipa kyseessä sitten kiinnostus uuteen automalliin, kysymykset rahoitusvaihtoehdoista tai ajankohtaisista tarjouksista, automyyjämme ovat vain viestin päässä.

Miten se toimii?

Verkkosivuillamme on nyt uusi WhatsApp-painike, joka löytyy kätevästi sivun alareunasta. Kun napsautatte tätä painiketta, avautuu suoraan keskusteluikkuna, jossa voitte aloittaa viestittelyn automyyjiemme kanssa. Ei enää turhia odotusaikoja tai monimutkaisia lomakkeita – saatte vastaukset reaaliajassa.

Tässä muutamia hyötyjä uudesta WhatsApp-toiminnosta:

Haluamme jatkuvasti parantaa palveluamme ja tarjota teille parhaan mahdollisen kokemuksen. Toivomme, että uusi WhatsApp-toiminto tekee autojen ostamisesta ja tiedustelusta entistäkin helpompaa ja miellyttävämpää.

Tutustu uuteen toimintoamme jo tänään ja ota yhteyttä automyyjiimme WhatsAppin kautta – olemme täällä auttamassa teitä kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa!

Lue myös