Yksityisleasingilla uusi Vitara

Uusi Suzuki Vitara

yksityisleasingilla 399 €/kk

Vitara 1.5 Hybrid 4WD GL+ 6AGS aut.  Sopimusaika 36kk / 45000km, 399€/kk

Sis auton metallivärillä ja talvirengaspaketilla (16” alu GT Radial nasta).

Kampanja ei sisällä huoltoja.

Suzuki Vitara nopeaan toimitukseen

Suomen edullisin nelivetoautomaatti: uusi itselataava hybridi Vitara AllGrip-neliveto.

Vitara on kiitelty neliveto, joka on nyt saatavilla taloudellisella automaattivaihteisena itselataavana hybridinä. Vitaran runsas vakiovarustelu ja kattava turvavarustelu yllättävät vaativammankin autoilijan. Törmäystestissä Vitara on saanut täydet viisi tähteä. AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on valittavissa neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito, ajettavuus ja polttoaineenkulutus erilaisten kelien ja olosuhteiden mukaan. Suomen säätä et voi valita – Suzukin voit!

Riskitön Yksityisleasing

Tiesithän? Järvi Yksityisleasing on vaivaton ja riskitön vaihtoehto uuden tai vaihtoauton omistamiselle – maksat vain käytöstä. Järvi Yksityisleasingin avulla pääset uuden tai vaihtoauton rattiin kiinteällä kuukausihinnalla ja ilman käsirahaa.

Kaikki autot myös kotiinkuljetuksella! Tämä palvelu sopii sinulle, joka et ehdi kierrellä autoliikkeissä vaan haluat tehdä autokaupat silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka omalta kotisohvalta käsin. Haluamasi auto tuodaan suoraan kotiovellesi!

Tervetuloa autokaupoille!