Rengashotelli


Porvoon rengashotelli säilyttää, kuntotarkastaa sekä vaihtaa renkaasi.

Porvoon rengashotelli säilyttää, kuntotarkastaa sekä vaihtaa renkaasi.

Rengashotelli Porvoo

Porvoon toimipisteen yhteydessä toimivan edullisen rengashotellipalvelumme avulla säästät tilaa ja vältät turhan säätämisen renkaiden vaihdon yhteydessä. Kun tuot renkaasi rengashotelliin, tiedät renkaidesi olevan varastoituna oikein ja turvallisesti.

Rengashotelliin sisältyy

  • Rengashotelli yhdeksi kaudeksi
  • Säilytyksessä olevien renkaiden vakuutus
  • Renkaiden kuntotarkastus (kuvion syvyys, renkaiden kuluneisuus, venttiilien ja vanteiden kunto sekä ilmanpaineiden tarkastus)
  • Renkaanvaihto

Miksi valita rengashotelli?

Säästät tilaa

Rengashotellissa renkaat säilyvät vaivattomasti ja turvallisesti, eikä sinun tarvitse miettiä missä mahdut säilyttämään niitä.

Maksimoit käyttöiän

Rengashotellimme säilyttää renkaat oikeissa olosuhteissa eli suojassa valolta, lialta ja kosteudelta.

Säästät aikaa ja vaivaa

Asiantuntijamme huolehtivat kaikkien rengashotelliasiakkaittemme renkaiden vaihdosta ammattitaidolla.

Porvoon toimipisteemme edullinen rengashotellipalvelu on paras paikka säilyttää renkaasi.

Edullinen rengashotelli Porvoossa

Porvoon toimipisteemme edullinen rengashotellipalvelu on paras paikka säilyttää renkaasi. Rengashotelli tarkoittaa auton kesä- ja talvirenkaiden kausisäilytystä.

Edullisessa rengashotellissamme sinua palvelevat ammattilaiset, jotka hoitavat kaiken renkaiden vaihtoon ja säilytykseen liittyvän puolestasi. Näin sinun ei tarvitse miettiä renkaiden vaihtamista tai niille sopivan säilytystilan löytämistä. Säästyt likaisten renkaiden siirtelyltä säilöön esimerkiksi varastoon tai kellariin ja arvokas säilytystilasi jää muuhun käyttöön.

Renkaiden säilyttäminen vääränlaisissa olosuhteissa voi lyhentää niiden käyttöikää merkittävästi.

Oikeat olosuhteet renkaiden kausisäilytykseen

Renkaiden säilyttäminen vääränlaisissa olosuhteissa voi lyhentää niiden käyttöikää merkittävästi. Renkaat kyllä kestävät monenlaisia olosuhteita, joutuvathan ne käytössäkin sietämään erilaisia sääolosuhteita. Mutta et varmasti halua kuluttaa renkaitasi turhaan silloin, kun ne eivät edes ole käytössäsi?

Renkaat kärsivät liian kosteasta, liian kylmästä (alle -0 C) tai liian lämpimästä (yli +15 C) säilytystilasta. Lisäksi esimerkiksi suora auringonvalo ja sen UV-säteily heikentää renkaiden kuntoa ja ominaisuuksia. Renkaat tulisi säilyttää siten, ettei niihin kohdistuu liian voimakasta painetta sivulta tai reunoilta.

Rengashotellimme on suunniteltu nimenomaan renkaiden kausisäilytykseen, joten voit luotaa siihen, että olosuhteet ovat renkaillesi juuri oikeanlaiset. Näin maksimoit renkaidesi käyttöiän.

Sen lisäksi, että rengashotellipalvelumme auttaa maksimoimaan renkaidesi käyttöiän, säästät myös aikaa ja vaivaa.

Rengashotelli säästää aikaa ja vaivaa

Sen lisäksi, että rengashotellipalvelumme auttaa maksimoimaan renkaidesi käyttöiän, säästät myös aikaa ja vaivaa. Sinun ei tarvitse siirrellä ja kantaa painavia ja likaisia renkaita varastoon ja sieltä pois.

Rengashotellin yhteydessä huolehdimme myös renkaiden allevaihdosta kauden jälkeen. Näin renkaiden vaihto käy nopeasti ja vaivattomasti.