Huolto

Olemme valtuutettu Kian, Mitsubishin ja Suzukin merkkihuolto ja monimerkkihuolto Porvoossa.

Olemme valtuutettu Kian, Mitsubishin ja Suzukin merkkihuolto ja monimerkkihuolto Porvoossa.

Mekonomen huolto Autotalo Järvi

Merkkihuolto on paras tapa pitää yllä autosi turvallisuutta ja arvoa. Tehtaan ohjeiden mukaisesti tehty merkkihuolto ja alkuperäiset varaosat pitävät autosi takuun voimassa ja varmistavat, että saat ajoneuvostasi kaiken irti koko sen käyttöiän ajan. Merkkihuoltojemme lisäksi teemme huolto- ja korjaustoimenpiteet kaikkiin autoihin merkkiin tai malliin katsomatta.

Tarvitsitpa sitten määräaikaishuoltoa, öljynvaihtoa, rengastöitä, ilmastointihuoltoa tai mitä tahansa siltä väliltä, älä epäröi kääntyä puoleemme! Tiesithän? Porvoon toimipisteen yhteydessä toimii myös Porvoon rengashotelli, joka säilyttää, kuntotarkastaa sekä vaihtaa renkaasi.

Huollon yhteystiedot

Puhelin: 0207 341 080

sähköposti: huolto@autotalojarvi.fi

Osoite:
Loviisantie 10, 06150 Porvoo

Avoinna:
Arkisin klo 08:00 – 17:00

Varaosat

Puhelin: 0207 341 080

sähköposti: varaosat@autotalojarvi.fi

Huolto

Palveluhinnasto

Palvelun hinta / työn tiedotHinta
Renkaiden vaihto35 €
Rengashotelli69 €
Katsastustarkastus ja katsastus (sis. päästömittauksen + OBD)89 €
Vuosihuolto (kaikki merkit)alk. 169 €
Sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi0 €
Merkkihuoltojen lisäksi huollamme myös kaikki muut autot merkkiin tai malliin katsomatta.

Huoltoa kaikille autoille

Toyotat, Fordit, Volvot, Škodat… Merkkihuoltojen lisäksi huollamme myös kaikki muut autot merkkiin tai malliin katsomatta – aina valmistajien huolto-ohjeiden mukaisesti. Voit tilata meiltä myös renkaat ja rengastyöt.

Peltityöt hoituvat yhteistyöverkostomme kautta. Valmistajien myöntämät takuut pysyvät voimassa kaikkien huoltamiemme merkkien kohdalla.

Samalla reissulla hoituvat siis katsastushuollot ja katsastuksessa ilmenneiden vikojen korjaukset.

Katsastus ja huolto samalla reissulla

Voit varata autollesi huollon joko puhelimitse tai verkkosivuiltamme. Huoltomme kanssa samassa rakennuksessa toimii Plus-katsastus Porvoo, missä hoituvat kaikki henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastukset ja niiden jälkitarkastukset.

Samalla reissulla hoituvat siis katsastushuollot ja katsastuksessa ilmenneiden vikojen korjaukset. Kätevää, eikö?

Miksi Mekonomen huolto Autotalo Järvi?

Merkkihuollon laatu

Olemme valtuutettu merkkihuolto, joten meillä on aina viimeisin tieto valmistajien suosittelemista huoltotoimenpiteistä sekä tarvittavat ohjelmat. Ammattitaitoisen palvelun varmistaa asentajiemme jatkuva koulutus.

Kätevä sijainti

Huoltomme sijaitsee keskeisellä paikalla Porvoossa, Loviisantie 10:ssä. Sijainti Mikrokulman ja Autotalo Järven välissä mahdollistaa helpon asioinnin autolla. Myös erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet palvelevat asiakkaitamme. 

Maksa osamaksulla

Tarjoamme kaikki palvelumme myös osamaksurahoituksella. Kuukausierä ja korko ovat aina kiinteät, joten tiedät etukäteen mitä maksat ilman yllätyksiä. Osamaksurahoitukseen et tarvitse erillistä käsirahaa, vakuutta tai takaajaa.

Sijaisauto käyttöösi

Määräaikaishuoltojen yhteydessä tarjoamme käyttöösi laadukkaan sijaisauton täysin veloituksetta. Myös muiden huoltopalveluiden yhteydessä voit saat käyttöösi sijaisauton, jolloin sen vuokra on 50 €/päivä + polttoainekulut.