Huippuvarusteltu Suzuki Swift -yksityisleasing

Ei saatavana toistaiseksi. Katso Suzuki Ignis! Kompakti neliveto!

Uusi Suzuki Swift on entistäkin taloudellisempi ja paremmin varusteltu! 1,2-litrainen DUALJET-moottori tuottaa tehoa 83 hv polttoaineen kulutuksen jäädessä vain 5,1-5,4 litraan /100 km (WLTP). Swiftin hybridijärjestelmä pienentää kulutusta jarrutusenergian talteenoton, polttomoottorin sähköavusteisuuden ja käynnistysmoottoritoiminnon avulla.

Mukavuutta ajamiseen tuovat kattavat vakiovarusteet, kuten 4,2 tuumainen LCD-näyttö, tehokkaat ja automaattiset LED-ajovalot sekä mukautuva vakionpeuden säädin. Ulkomitoiltaan kompakti Suzuki Swift on sisätiloiltaan kuitenkin yllättävän tilava! Normaaliasennossa tavaratila on 265 litrainen ja takaistuimet taittamalla tavaratilan koko kasvaa jopa 947 litraan.

Yksityisleasing on huoleton valinta, kun et halua huolehtia autoon kohdistuvista äkillisistä kuluista tai arvonalenemisesta! Yksityisleasingin vapauttaa pääomasi käytettäväksi haluamallasi tavalla. Halutessasi voit tuoda vaihtoautosi meille — tarjoamme siitä reilun hyvityksen!

Kampanja koskee Suzuki Swift 1.2 DUALJET 2WD GL CVT-aut. HYBRID LIMITED -mallia

Tärkeimmät varusteet:

  • Ajotietokoneen 4,2″ LCD-värinäyttö
  • LED-lähi- ja -kaukovalot
  • Mukautuva vakionopeudensäädin
  • Törmäyksenestoavustin
  • Hybridijärjestelmä

Hinnat:
2 vuotta / 24 tkm — 199 €/kk
1 vuosi / 12 tkm — 299 €/kk

Toimitusaika: Ei saatavana toistaiseksi. Katso Suzuki Ignis! Kompakti neliveto!

Sopimukseen sisältyvät lisävarusteet:
Talvirenkaat
1-värinen metalliväri.

Lisäpalvelut: Lisävarusteet, rengashotelli

Suzuki Swift Yksityisleasing

Pyydä lisätietoja:

Järkevä Suzuki Swift

Suzuki Swiftin ohjaamo on suunniteltu kuljettajan mukavuus ja tarpeet edellä. Kaikki säätimet ovat siellä, missä niiden odottaakin olevan. Kojelaudan mittaristo on selkeä ja helppolukuinen. Ajotietokoneen selkeältä näytöltä näkee helposti muun muassa polttoaineenkulutuksen sekä polttoaineella vielä ajettavissa olevan matkan. Takapenkit on jaettu epäsymmetrisesti 60:40, joten takatilan ja takapenkin tilavuutta voi säädellä monipuolisesti. Myös Suzuki Swiftin matkustamossa on paljon tilaa pikkutavaroille, joten ne eivät päädy ajelehtimaan ympäri autoa vaan löytävät helposti oman paikkansa. Suzuki Swift tarjoaa kattavan varustelun, joka tuo autoiluun mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta.