Uusi Suzuki S-Cross -yksityisleasing

Täysin uudistunut Suzuki S-Cross on nyt entistäkin taloudellisempi! Tyylikkäästi muotoiltu SUV ei ole ainoastaan kaunis ulkoa, vaan kyseessä on todellinen maastoauto. Suzukin ainutlaatuisen AllGrip Select -nelivetojärjestelmän avulla ajat turvallisesti haastavissakin olosuhteissa. Korkealla maavaralla varustetussa S-Crossissa istut korkeammalla ja nautit loistavasta näkyvyydestä. Korkea maavara myös helpottaa kyytiin nousemista.

S-Crossin vetojuhtana toimii innovatiivinen yhdistelmä tehoa, tehokkuutta ja taloudellisuutta. 1,4 Boosterjet -turbomoottorissa on tehoa 95kW (129 kW) ja vääntöä 235 Nm. Polttomoottorin lisäksi tehoa tuottaa 48 voltin jännitteellä toimiva hybridijärjestelmä. Järjestelmä ottaa hidastuksissa energiaa talteen ja käyttää sitä hyödykseen liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä. Normaaleissa ajo-olosuhteissa järjestelmä pienentää polttoaineen kulutusta. Leasingin tarjoamme automaattivaihteiseen S-Crossiin.

Kuten muissakin Suzukin malleissa, myös S-Cross on vakiona laajasti varusteltu. Automaattiset LED-lähi ja -kaukovalot, mukautuva vakinopeudensäädin, peruutuskamera ja monipuolinen multimediajärjestelmä lisäävät ajamisen nautintoa jo vakiona.

Leasing tarjolla Suzuki S-Cross 1.4 BOOSTERJET 4WD GL+ 6AT HYBRID -malliin.

Tärkeimmät varusteet:

  • Ajotietokoneen 4,2″ LCD-värinäyttö
  • 7" kosketusnäytöllinen multimediajärjestelmä
  • LED-lähi- ja -kaukovalot
  • Mukautuva vakionopeudensäädin
  • Törmäyksenestoavustin
  • Hybridijärjestelmä

Hinnat:
48 kk / 60 tkm — 349 €/kk

Toimitusaika: 3–6 kk

Sopimukseen sisältyvät lisävarusteet:
Talvirenkaat
Metalliväri

Lisäpalvelut: Lisävarusteet, rengashotelli

S-Cross mediacenter

Pyydä lisätietoja: