Kia XCeed -yksityisleasing

Kia XCeed on tyylikäs Crossover, jossa yhdistyvät urheilullinen muotoilu ja kaikkiin maastoihin soveltuva maavara! XCeed on urheilullinen vaihtoehto suomalaisten suosikista Ceed-perheestä. Ulkokuoreltaan näppärän kokoinen XCeed pitää sisällään loistavat sisä- ja tavaratilat.

Yksityisleasing on huoletonta ja helposti ennakoitavaa. Kia-yksityisleasingin avulla et huolehdi äkillisistä kuluista tai auton arvonalenemisesta. Monipuolinen yksityisleasing vapauttaa autoon sitomasi rahat käyttöösi. Kia XCeed -yksityisleasing sisältää 45 000 ajokilometriä / 36kk ja talvirenkaat.

Kia XCeed -yksityisleasing:
Kia Xceed 1,4 T-GDI ISG 140hv LX DCT AT
KK-erä: 299€/kk
Toimitusaika: Heti ajoon 
Sopimusaika: 36kk / 45 000km
Talvirenkaat: Sisältyy

Lisäpalvelut:
Kia huolenpitosopimus 35€/kk
Rengashotelli: 14€/kk
Sijaisauto: 9€/kk

 

Voimassa 12/2021

Rahoitus vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Luotonmyöntäjä rahoitusyhtiö Lähitapiola Rahoitus Oy, Tietotie 9, 01530 Vantaa.

Pyydä lisätietoja:

Kansainvälisesti tunnustettu Kia XCeed

Palkittu XCeed on voittanut muun muassa Kultainen ohjauspyörä -palkinnon, joka on yksi Saksan arvostetuimmista autoalan palkinnoista. Palkinnon jakoivat Auto Bild ja Bild am Sonntag. Kia XCeed valittiin parhaana autona alle 35 000 euron luokassa. Suomessa Tuulilasi-lehti valitsi XCeedin parhaaksi pieneksi katumaasturiksi. Artikkeli löytyy lehdestä nro 14/2019.