Huoleton KIA Picanto -yksityisleasing

Kompakti KIA Picanto on luokkansa myydyin pikkuauto — eikä suotta! Tyylikäs ulkokuori pitää sisällään mukavat ja kokoonsa nähden tilavat sisätilat. EX-mallin kattavat vakiovarusteet takaavat mukavat ja turvalliset ajokilometrit. 

Auton hankinta yksityisleasingilla on huoletonta ja helposti ennakoitavaa. KIA-yksityisleasingin avulla sinun ei tarvitse huolehtia autoon kohdistuvista äkillisistä kuluista tai stressata auton arvonalenemisesta. Monipuolinen yksityisleasing vapauttaa autoon sitomasi rahat käyttöösi.

Valitse haluamasi sopimusaika ja kilometrit!
1 vuosi / 10 tkm — 289 €/kk
2 vuotta / 20 tkm — 189 €/kk 

KIA Picanto -yksityisleasing:
Kia Picanto 1,2 EX AMT 5p
Väri: Valkoinen
Talvirenkaat: Sisältyy
Lisäpalvelut: Huolenpitosopimus 32 €/kk

 

Voimassa 12/2021

Kia Picanto Yksityisleasing

Pyydä lisätietoja:

KIA Picanto on kokoaan suurempi

KIA Picantossa yhdistyvät urheilullisuus ja turvallisuus. Ulkopuolelta sporttinen ja kompakti Picanto pitää sisällään mukavat sisätilat ja erittäin kattavat vakiovarusteet. Yksityisleasing Picanto on EX-varustelulla, johon kuuluu muun muassa rengaspaineiden seurantajärjestelmä, korinväriset ovikahvat ja sivupeilit, 4,2"-näytöllä varustettu suomenkielinen Supervision-mittaristo, nahkaverhoiltu ja lämmitettävä ohjauspyörä sekä USB-liitin keskikonsolissa. Lisäksi KIA Picantossa on luokkansa suurin tavaratila.