KIA-mallisto

Autotalo Järvi on virallinen KIA-jälleenmyyjä Porvoossa. Luotettavuudesta ja pitkästä, seitsemän vuoden takuusta tunnettu KIA on viime vuosina noussut suomalaisten kansansuosikiksi. Tyylikäs muotoilu ja uusimmat teknologiat tulevat KIA-malleihin vakiona. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi suomalaisten kestosuosikki Ceed, tyylikäs ja tehokas Stinger, urbaani crossover Stonic, kompakti Rio sekä kaikki muut laadukkaat KIA-mallit.

Uusien ja käytettyjen autojen myynnin lisäksi, Porvoon toimipisteessämme toimii valtuutettu KIA-merkkihuolto Mekonomen Järvi. Huollamme kaikki KIAT ammattitaidolla ja valmistajan viimeisimpien ohjeiden mukaisesti. Käytössämme on aina ajantasaiset työkalut ja ohjelmistot.

Mikäli haluat auton rahoituksella, me tarjoamme siihen edullisen osamaksurahoituksen nopeasti ja kätevästi paikan päällä.Tutustu myös vaivattomaan KIA-yksityisleasingiin! Ota yhteyttä verkkosivuillamme tai tule käymään hyvän mielen autokaupoille Porvooseen tai Kotkaan!

KIA on suomalaisten suosikki

Vuosien saatossa Kiasta on kasvanut suomalaisten luottama laatumerkki ja vuonna 2020 korealainen on noussut ensirekisteröintien määrässä jo suomen viidenneksi suurimmaksi automerkiksi. Suuren suosion takana on edistyksellinen muotoilu, uusimmat teknologiat ja hulppea, seitsemän vuoden tehdastakuu! Korkean laadun ja ainutkertaisen takuunsa ansiosta se on aina turvallinen valinta.

Monipuolisesta Kia-mallistosta on helppo löytää oma suosikkinsa. Näppärä ja pienikokoinen Rio on omimmillaan kaupunkiajossa, Stinger viihtyy maantienopeuksissa ja Stonic, Sportage sekä Sorento soveltuvat mainiosti maastoon. Oman tien kulkijan valinta on hybridi, eli Niro tai uusi XCeed. Perheelliset arvostavat tilaa ja Kian tyylikäs Ceed-mallisto tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja.

Moottorivalikoima on kattava ja viime vuosina suosiotaan ovat kasvattaneet erityisesti Hybridi-Kiat, kuten Niro hybrid.