Hoida autovakuutus kätevästi kuntoon auto-ostoksen yhteydessä!

Voit hoitaa autosi vakuutukset kuntoon samalla, kun hankit uuden tai käytetyn ajoneuvon Autotalo Järveltä. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa mielellään juuri sinulle sopivan vakuutuskokonaisuuden valinnassa. Yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki Suomen suurimmat vakuutusyhtiöt: A-Vakuutus, Fennia, If, Lähitapiola, Pohjantähti, POP-Vakuutus, OP Pohjola ja Turva.

Millaisen vakuutuksen tarvitsen autolleni?

  • Yleisemmin kaskovakuutuksena tunnettu autovakuutus ja liikennevakuutus korvaavat autollesi ja sen varusteille tapahtuneita vahinkoja sekä vastapuolen henkilö- ja esinevahinkoja.
  • Liikennevakuutus on jokaiselle autolle pakollinen. Se korvaa henkilövahinkoja ja kolaritilanteessa syyttömän osapuolen ajoneuvon vahingot.
  • Kasko on puolestaan vapaaehtoinen, mutta jokaiselle autoilijalle äärimmäisen hyödyllinen vakuutus, jonka avulla varaudut monenlaisiin vahinkotilanteisiin tien päällä.
  • Kaskovakuutuspakettien laajuudet vaihtelevat, mutta yleensä ne sisältävät vähintään eläintörmäysvakuutuksen, palovakuutuksen, ilkivaltavakuutuksen, varkausvakuutuksen ja hinausvakuutuksen. Kaskovakuutukset ovat useimmiten voimassa Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa ja EU-alueella.

Kysy myös henkilökunnaltamme vaihtoautojen Järviturva-tekniikkavakuutuksesta tai lue lisää aiheesta täältä!