Kotkassa ja Porvoossa toteutetaan 7. ja 8.3. kansainvälisen naistenpäivän tempaus Rose Patrol, jossa nuoret jakavat kaupunkien alueella naisille yhteensä 1 000 ruusua. Tempauksen takana on molemmilla paikkakunnilla toimiva Autotalo Järvi.

Nuorten työllisyyden edistämiseksi kehitetty idea on muuttunut melkoisesti syntymisensä jälkeen. Ideana oli alun perin työllistää nuoria Snow Patrol -hankkeen kautta, jossa nuoret olisivat auttaneet Porvoon ja Kotkan alueen autoilijoita kaivamaan autonsa lumesta ja puhdistamaan se ennen ajoon lähtöä. Kun lunta ei tullut ja Snow Patrol -autot seisoivat toimettomina, piti keksiä jotain muuta, kertoo Autotalo Järven toimitusjohtaja Pasi Järvi:

"Emme todellakaan osanneet odottaa tällaista talvea ja kun olimme luvanneet mukana oleville nuorille tietyn määrän työtunteja, meidän piti kehittää jotain lumitöiden tilalle. Niinpä Snow Patrolista tulikin yhdeksi viikonlopuksi Rose Patrol ja alkuperäinen ideamme ihmisten ilahduttamisesta ja nuorten työllistämisestä toteutuu. Kehittelemme edelleen uusia Patrol-ideoita, jotka pyrimme toteuttamaan vielä maaliskuun aikana. Niissäkin johtoajatuksena on nuorten tutustuminen työelämään ja ihmisten auttaminen, yllättäminen ja ilahduttaminen."

Autotalo Järvi Rose Patrol -autot tulevat liikkumaan Porvoon ja Kotkan vilkkaimmilla alueilla lauantaina 7.3. sekä sunnuntaina 8.3. Patrol-ideassa ovat mukana myös Kotkan kaupungin Ohjaamo, Suzuki, Helsingin Opastepalvelu sekä Continental-renkaat.