Huippuedullinen Kia Rio yksityisleasing

Uudessa Kia Riossa yhdistyvät loistava ajettavuus ja arjen monipuolisuus! Urheilullinen Rio on ulkomitoiltaan kompakti, mutta yllättää sisätilojen tilavuudellaan. Monipuoliset vakiovarusteet tekevät Kia Riosta järkivalinnan!

Auton hankinta yksityisleasingilla on vain järkevää! Valitsemalla Kia yksityisleasingin, vältät autoon kohdistuvat äkilliset kulut ja stressin arvonalenemisesta. Monipuolinen yksityisleasing vapauttaa autoon sitomasi rahat käyttöösi ja voit nauttia elämästä nyt, etkä vasta vuosien päästä! Edullinen Kia yksityisleasing sisältää 40 000 ajokilometriä / 24kk, talvirenkaat ja metallivärin.

Kia Rio yksityisleasing:
Kia Rio 1,2 LX
KK-erä: 259€/kk
Toimitusaika: Heti ajoon 
Sopimusaika: 24kk / 40000km
Talvirenkaat: Sisältyy
Metalliväri: Sisältyy
Lisäpalvelut: Lisävarusteet, määräaikaishuollot ja vakuutus

Kia Rio Yksityisleasing

Pyydä lisätietoja:

Kia Rio on kompakti kaupunkiauto

Kia Rio on saatavilla 7-vaihteisella DCT-kaksoiskytkinautomaattivaihteistolla tai 6- ja 5-vaihteisella manuaalivaihteistolla. Moottorivaihtoehtoja on kaksi, 1,2 litrainen bensiini ja 1.0-litrainen T-GDI. Luotettavan suorituskyvyn lisäksi Kia Riossa on huomioitu ajamisen mukavuus. Leasattaviin Active-malleihin kuuluu vakiona muun muassa nahkaverhoiltu ja lämmitettävä ohjauspyörä, 15" teräsvanteet, 3,5" LCD-näytöllä varustettu mittaristo, ajotietokone vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella, ilmastointi, Bluetooth hands-free, ESC-ajonvakautusjärjestelmä, rengaspaineiden seurantajärjestelmä sekä HAC-mäkilähtöavustin. Lisävarusteiden tilaaminen erikseen on mahdollista!