Huoleton Kia Picanto yksityisleasing

Kompakti Kia Picanto on luokkansa myydyin pikkuauto — eikä suotta! Tyylikäs ulkokuori pitää sisällään mukavat ja kokoonsa nähden tilavat sisätilat. EX-mallin kattavat vakiovarusteet takaavat mukavat ja turvalliset ajokilometrit. 

Auton hankinta yksityisleasingilla on huoletonta ja helposti ennakoitavaa. Kia yksityisleasingin avulla sinun ei tarvitse huolehtia autoon kohdistuvista äkillisistä kuluista tai stressata auton arvonalenemisesta. Monipuolinen yksityisleasing vapauttaa autoon sitomasi rahat käyttöösi.

Valitse haluamasi sopimusaika ja kilometrit!
1 vuosi / 10 tkm — 289 €/kk
2 vuotta / 20 tkm — 189 €/kk

Kia Picanto yksityisleasing:
Kia Picanto 1,2 EX AMT 5p
Väri: Valkoinen
Talvirenkaat: Sisältyy
Lisäpalvelut: Huolenpitosopimus 32 €/kk

Kia Picanto Yksityisleasing

Pyydä lisätietoja:

Kia Picanto on kokoaan suurempi

Kia Picantossa yhdistyvät urheilullisuus ja turvallisuus. Ulkopuolelta sporttinen ja kompakti Picanto pitää sisällään mukavat sisätilat ja erittäin kattavat vakiovarusteet. Yksityisleasing Picanto on EX-varustelulla, johon kuuluu muun muassa rengaspaineiden seurantajärjestelmä, korinväriset ovikahvat ja sivupeilit, 4,2"-näytöllä varustettu suomenkielinen Supervision-mittaristo, nahkaverhoiltu ja lämmitettävä ohjauspyörä sekä USB-liitin keskikonsolissa. Lisäksi Kia Picantossa on luokkansa suurin tavaratila.