Osoite:
Loviisantie 10, 06150 Porvoo

Avoinna:
Arkisin klo 08:00 - 17:00

Poikkeusaukioloajat:

Autotalo Järven huolto liittyi valtakunnalliseen Mekonomen huoltoketjuun! Olemme valtuutettu Kian, Mitsubishin ja Suzukin merkkihuolto ja monimerkkihuolto Porvoossa.

Merkkihuolto on paras tapa pitää yllä autosi turvallisuutta ja arvoa. Tehtaan ohjeiden mukaisesti tehty merkkihuolto ja alkuperäiset varaosat pitävät autosi takuun voimassa ja varmistavat, että saat ajoneuvostasi kaiken irti koko sen käyttöiän ajan. Merkkihuoltojemme lisäksi teemme huolto- ja korjaustoimenpiteet kaikkiin autoihin merkkiin tai malliin katsomatta.

Tarvitsitpa sitten määräaikaishuoltoa, öljynvaihtoa, rengastöitä, ilmastointihuoltoa tai mitä tahansa siltä väliltä, älä epäröi kääntyä puoleemme! Järvi on luotettava autohuolto Porvoossa!

Huolto - henkilöstö

Jonathan Ihaksi Varaosavastaava, Huoltoneuvoja  0207 340 425
Juha Ikävalko Korjaamopäällikkö  0207 341 082
Autotalo Järvi Service huoltaa kaikki automerkit

Mekonomen huolto Autotalo Järvi

Huoltoa kaikille autoille

Toyotat, Fordit, Volvot, Škodat... Merkkihuoltojen lisäksi huollamme myös kaikki muut autot merkkiin tai malliin katsomatta – aina valmistajien huolto-ohjeiden mukaisesti. Meiltä voit tilata myös renkaat ja rengastyöt ja peltityöt hoituvat yhteistyöverkostomme kautta. Valmistajien myöntämät takuut pysyvät voimassa kaikkien huoltamiemme merkkien kohdalla.

Katsastus ja huolto samalla reissulla

Voit varata autollesi huollon joko puhelimitse tai verkkosivuiltamme. Mekonomen huolto sijaitsee Autotalo Järven pihan toisella puolella osoitteessa Loviisankatu 10. Samassa rakennuksessa kanssamme toimii Plus-katsastus, joten katsastushuollot ja katsastuksessa ilmenneiden vikojen korjaukset hoituvat näppärästi samalla reissulla.

Muutama hyvä syy valita Mekonomen huolto Autotalo Järvi

Merkkihuolto takaa laadun

Valtuutettuna merkkihuoltona meillä on aina viimeisin tieto valmistajien suosittelemista huoltotoimenpiteistä sekä tarvittavat tietokoneohjelmat. Asentajiemme jatkuva koulutus varmistaa ammattitaitoisen palvelun.

Kätevä sijainti

Sijaintimme Porvoossa, Loviisantie 10:ssä Mikrokulman ja Autotalo Järven välissä tarjoaa helpon asioinnin. Myös julkinen liikenne palvelee hyvin asiakkaitamme. 

Maksa huolto ja varaosat osamaksulla

Mekonomen huolto Autotalo Järvellä voit maksaa autosi huoltokustannukset, varaosat tai vaikkapa rengaskulut myös osamaksurahoituksella. Kuukausierä ja korko ovat aina kiinteät, joten tiedät etukäteen mitä maksat ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Osamaksurahoitukseen et tarvitse erillistä käsirahaa, vakuutta tai takaajaa.

Sijaisauto käyttöösi

Tarjoamme sijaisauton veloituksetta määräaikaishuoltojen yhteydessä. Muissa tapauksissa sijaisauton vuokra 50 €/päivä + polttoainekulut.

Pidetään autosta huolta

Alkuperäiset varaosat

Käytämme merkkihuollossa alkuperäisiä varaosia. Näin varmistamme, että osat ovat aina ensiluokkaisia ja juuri sinun autoosi sopivimpia. Alkuperäisosilla saat autollesi huolettomia ja varmoja kilometrejä.

Sähkö- ja hybridiautot

Teemme sähkö- ja hybridiautojen huollot ja korjaukset asiantuntemuksella. Asiakkaidemme käytössä on sähköauton latauspiste veloituksetta.

Renkaat ja rengastyöt

Meiltä saat kaikkien suurimpien valmistajien renkaat lähes kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin.
Meiltä saat myös edullisen Rengashotellipalvelun 69€ / kausi.