Kia-mallisto

Autotalo Järvi on virallinen Kia-jälleenmyyjä Porvoossa ja Kotkassa. Luotettavuudesta ja pitkästä, seitsemän vuoden takuusta tunnettu Kia on viime vuosina noussut suomalaisten kansansuosikiksi. Tyylikäs muotoilu ja uusimmat teknologiat tulevat Kia-malleihin vakiona. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi suomalaisten kestosuosikki Ceed, tyylikäs ja tehokas Stinger, urbaani crossover Stonic, kompakti Rio sekä kaikki muut laadukkaat Kia-mallit.

Uusien ja käytettyjen autojen myynnin lisäksi, Porvoon toimipisteessämme toimii valtuutettu Kia-merkkihuolto Järvi Service. Huollamme kaikki Kiat ammattitaidolla ja valmistajan viimeisimpien ohjeiden mukaisesti. Käytössämme on aina ajantasaiset työkalut ja ohjelmistot.

Mikäli haluat auton rahoituksella, me tarjoamme siihen edullisen osamaksurahoituksen nopeasti ja kätevästi paikan päällä. Ota yhteyttä verkkosivuillamme tai tule käymään hyvän mielen autokaupoille Porvooseen tai Kotkaan!

Kia PICANTO
Alkaen 13 590 €*
Kia RIO
Alkaen 15 390 €*
Kia STONIC
Alkaen 18 990 €*
Kia CEED
Alkaen 19 390 €*
Kia XCeed
Alkaen 23 990 €*
Kia PROCEED
Alkaen 26 115 €*
Kia NIRO
Alkaen 27 990 €*
Kia SPORTAGE
Alkaen 35 390 €*
Kia NIRO PLUG-IN
Alkaen 36 590 €*
Kia e-Soul
Alkaen 37 990 €*
Kia Niro Electric
Alkaen 39 990 €*
Kia OPTIMA
Alkaen 44 665 €*
Kia SORENTO
Alkaen 50 218 €*
Kia STINGER
Alkaen 50 374 €*Kia on suomalaisten suosikki

Vuosien saatossa Kiasta on kasvanut suomalaisten luottama laatumerkki ja vuonna 2020 korealainen on noussut ensirekisteröintien määrässä jo suomen viidenneksi suurimmaksi automerkiksi. Suuren suosion takana on edistyksellinen muotoilu, uusimmat teknologiat ja hulppea, seitsemän vuoden tehdastakuu! Korkean laadun ja ainutkertaisen takuunsa ansiosta se on aina turvallinen valinta.

Monipuolisesta Kia-mallistosta on helppo löytää oma suosikkinsa. Näppärä ja pienikokoinen Rio on omimmillaan kaupunkiajossa, Stinger viihtyy maantienopeuksissa ja Stonic, Sportage sekä Sorento soveltuvat mainiosti maastoon. Oman tien kulkijan valinta on hybridi, eli Niro tai uusi XCeed. Perheelliset arvostavat tilaa ja Kian tyylikäs Ceed-mallisto tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja.

Moottorivalikoima on kattava ja viime vuosina suosiotaan ovat kasvattaneet erityisesti Hybridi-Kiat, kuten Niro hybrid.