Ajoneuvon tyyppi
Leasing autot
Ajoneuvon merkki
Ajoneuvon malli
Valitse polttoaine
Vaihteisto
Näytä lisää hakuehtoja
Lisämääritykset
Vuosimalli
Mittarilukema
Toimipiste

Luotettavat Volkswagen-vaihtoautot

Autotalo Järven valikoimasta löydät laajan valikoiman laadukkaita ja taatusti luotettavia Volkswagen-vaihtoautoja. Volkswageneita valmistava Volkswagen Group eli VAG-konserni on kaikkine automerkkeineen Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin autonvalmistaja. Volkswagenit ovat tunnettuja luotettavuudestaan, minkä vuoksi myös käytetty Volkswagen onkin aina järkivalinta.

Volkswagen tarjoaa laajan valikoiman pakettiautoja, kaupunkimaastureita, tila-autoja ja henkilöautoja. Sen valikoimasta löytyy varmasti sopiva auto kaikenlaiseen ajoon oli kyseessä sitten arkikäyttö tai hyötyajo. Volkswagen on kautta historiansa tuonut autoalan uusimmat innovaatiot ja laadukkaat premium-autot kaikkien ulottuville. Ehkä legendaarisin ja varmasti kaikkien tuntema Volkswagen-malli on Kupla.

Kuplan jälkeen saksalaismerkin hittituote on jo vuosia ollut vuoden 1974 uutuus, monipuolinen Volkswagen Golf. Hatchback, eli viistoperäinen Golf soveltuu monen tarpeisiin, mutta esimerkiksi suuremman perheen tarpeisiin lisätilaa tuo farmarimalli eli Volkswagen Golf Variant. Suuremmista autoista suosituin on klassikko Volkswagen Passat.

Volkswagen Polo on loistava kaupunkiajoon ja niin sanottuun kauppakassiajoon löytyy pieni ja pippurinen Volkswagen UP! Myös tila-auto Volkswagen Touran sekä citymaasturit Volkswagen Tiguan ja Touareg ovat suosittuja malleja. 

Autotalo Järveltä löydät Volkswagen-vaihtoautot kaikkiin tarpeisiin. Vaihtoautovalikoimastamme löytyy henkilöautojen lisäksi valikoima Volkswagen-hyötyautoja, kuten pakettiautomallit Volkswagen Transporter ja Crafter sekä avolava-auto Volkswagen Amarok.

Autohakumme suodattimien avulla etsit kätevästi omaan tarpeeseesi parhaiten sopivan Volkswagenin.