Ajoneuvon tyyppi
Leasing autot
Ajoneuvon merkki
Ajoneuvon malli
Valitse polttoaine
Vaihteisto
Näytä lisää hakuehtoja
Lisämääritykset
Vuosimalli
Mittarilukema
Toimipiste

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset KIA-autot

Etelä-Korealainen automerkki KIA kuuluu Hyundai-konserniin. KIA-autojen maahantuonti Suomeen alkoi vasta vuonna 2004, mutta siitä lähtien KIA on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan Suomessa. Suosion nopeaan kasvuun on vaikuttanut etenkin KIA-autojen erinomainen hinta-laatusuhde. Lisäksi KIA on tunnettu turvallisuudesta, panostuksestaan innovaatioihin ja huipputeknologiaan sekä tyylikkäästä, eurooppalaiseen makuun sopivasta muotoilustaan.

KIA tarjoaa autoilleen myös markkinoiden laajimman seitsemän (7) vuoden tehdastakuun. Tämä ainutlaatuinen takuu tarkoittaa, että myös monessa KIA-vaihtoautossa on vielä takuuta jäljellä. KIA-autot ovat laadukkaita ja luotettava, minkä lisäksi KIA panostaa vahvasti autojensa ekologisuuteen. KIA on maailmanlaajuisesta palkittu automerkki, ja se on voittanut esimerkiksi useita suunnittelu- ja laatupalkintoja.

KIA-valikoimasta löytyy laadukkaita perheautoja, tyylikkäitä urheiluautoja sekä vähäpäästöisiä kaupunkiautoja. Suosittuja KIA-malleja ovat muun muassa Kia Ceed, Kia Niro, Kia Optima sekä katumaastureista crossover Kia Stonic ja suuremman luokan katumaasturi Kia Sorento. Kia on panostanut voimakkaasti erilaisiin moottorivaihtoehtoihin ja sen valikoimasta löytyykin perinteisten diesel- ja bensiinimoottorien ohella paljon sekä hybridi-, lataushybridi että sähköautomalleja.

Löydät Autotalo Järven valikoimasta KIA-vaihtoautot. Autohakumme avulla saat helposti suodatettua näkyviin haluamasi valikoiman KIA-autoja.