Ajoneuvon tyyppi
Leasing autot
Ajoneuvon merkki
Ajoneuvon malli
Valitse polttoaine
Vaihteisto
Näytä lisää hakuehtoja
Lisämääritykset
Vuosimalli
Mittarilukema
Toimipiste

Tyylikkäät Audi-vaihtoautot

Sporttinen Audi kuuluu saksalaiseen Volkswagen-konserniin. Se on pitkään ollut erittäin suosittu automerkki myös suomalaisten autoilijoiden keskuudessa. Audi tunnetaan luksusautojen suunnannäyttäjänä, joka tarjoaa teknistä suorituskykyä vaativaankin makuun. Autotalo Järven Audi-vaihtoautot tarjoavat innovaatioita, turvallisuutta ja elämyksiä.

Oli etsinnässä sitten luotettava perheauto, näppärä pikkuauto tai näyttävä premiumluokan auto, Audilta löytyy näyttäviä nykyaikaisia autoja jokaiseen kokoluokkaan ja kaikkiin tarpeisiin. Audin henkilöautot ovat nimeltään A-sarja ja sitä on saatavana kahdeksaa eri versiota.

Sarjasta löytyvät Golf-kokoluokan kärkiautot, monipuoliset sedan-mallit, viistoperät eli hatchbackit, luotetut Avant-malliston farmarit sekä tyylikkäät Audi quattro nelivedot ja Audi allroad quattro -mallit, joissa neliveto yhdistyy auton offroad-luonnetta korostaviin yksityiskohtiin. Suosittuja vaihtoautomalleja ovat esimerkiksi Audi A4 sedan tai farmari sekä hieman isompi Audi A6. Audin Q-sarja koostuu tyylikkäistä crossover-malleista eli katumaastureista. Niistä löytyy erikokoisia malleja kaikkiin tarpeisiin. Audin tehokkaimmat mallit ovat S- tai RS-malleja. Niitä yhdistävät upeat urheilulliset yksityiskohdat, ainutlaatuinen ohjattavuus ja korkea suorituskyky.

Autohakumme suodattimien avulla etsit kätevästi omaan tarpeeseesi parhaiten sopivan Audin.