Ajoneuvon tyyppi
Leasing autot
Ajoneuvon merkki
Ajoneuvon malli
Valitse polttoaine
Vaihteisto
Näytä lisää hakuehtoja
Lisämääritykset
Vuosimalli
Mittarilukema
Toimipiste

Laadukkaat BMW-vaihtoautot

Saksan Baijerista kotoisin oleva BMW on yksi maailman tunnetuimpia automerkkejä. BMW tunnetaan dynaamisuudesta, urheilullisuudesta ja aina tyylikkäästä muotoilustaan. Lisäksi BMW-autot ovat kuuluisia teknisistä innovaatioista, erinomaisesta ajettavuudesta ja upeista sisätiloistaan. BMW-autot ovat kestäviä ja luotettavia, joten myös BMW-vaihtoautoilla on tunnetusti edessään vielä paljon luotettavia kilometrejä, jotka tarjoavat huoletonta ajamisen iloa.

Suuri osa BMW-malleista on takavetoisia, mutta toki valikoimasta löytyy myös nelivetoisia ajoneuvoja. BMW:n nelivetoiset mallit on helppo tunnistaa merkinnästä xDrive. Näihin kuuluvat muun muassa BMW X-sarjan crossover-katumaasturit, kuten suorituskykyinen ja urheilullinen BMW X5.

BMW-mallimerkinnät etenevät siten, että mitä pienempi mallin numero sitä pienempi auto. Mallimerkintöjä seuraamalla on siis helppo löytää omaan tarpeeseen sopivan kokoluokan auto. BMW 1-sarja sopii etenkin ketterään kaupunkiajoon, kun taas BMW 5-sarja tarjoaa tehoa ja tilaa niitä tarvitseville. BMW:n suosituin malli on pitkään ollut luokkansa mittapuunakin pidetty keskikokoinen BMW 3-sarja, jota löytyy niin porrasperäisenä sedanina kuin farmarina monenlaiseen tarpeeseen.

Autohakumme suodattimien avulla etsit kätevästi omaan tarpeeseesi parhaiten sopivan BMW:n.